+387 (0)66 065 759 Tehnička podrška
Novosti
<< Nazad
TEST Renault CAPTUR Intens Energy dCi 110
Postavljeno: 20.06.2018.

Ako ste muškarac, i pođete da kupite Megane, a sa vama bude ljepša polovina, a u salonu bude izložen Capture, budite sigurni da iz salona neće otići sa automobilom po koji ste pošli, odvest ćete se sa Capturom!!
Posljednje generacije Renault vozila dizajnirane su tako da me baš i ne oduševljava njihov izgled. Captur je jedan od takvih. I Kadjar. I … ali tu je i potpuno inverzni primjer, Espace kojeg smatram ubjedljivo najmarkantnije dizajniranim vozilom ...

... u svojem segmentu. U one bezlične mi spada i Captur. Ne znam, nekako mi je kompletan taj izgled pomalo dosadan, pomalo i kičast, pogotovo ako posmatramo sa strane,možda i zato jer se ne sastoji od dvije nego od više od dvije boje. Karoserija, pa krov, pa plastika sa strane, pa onda ona hromirana lajsna. Ma jednostavno sve mi je to nekako preobično, dosadno, takvo da ne traži da se okrenem za njim kada prođe pored.

A onda sa istim dođem pred kuću, parkiram. Uđem. Komentar moje “rođene” supruge na automobil je bio “jooooj kako je sladak” !?!?!? Ma šta je slatko tu, onda salva optužbi kako se meni nikad ništa ne sviđa, kako sam ovakav onakav … ćutim radi mira u kući! Pustim je da se malo istrese na mene tako, bolje radi auta nego radi nečeg drugog, je l’ tako! Gledam ja onako, onaj predimenzionisana Renault značka na nosu, obične linije, ona "juvelirska" hromirana lajsna sa strane, šta to ona vidi drugačije .. ali hajde, dobro!

Sada šalu na stranu!

PROČITAJTE CIJELU VIJEST
/www.automotosvijet.com/

MARKETING